Cocktailkursus 2018-07-04T11:14:01+00:00

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

COCKTAILKURSUS

Har du en bartender gemt i maven

Cocktailkursus

Leder du efter det fedeste cocktailkursus i Aarhus? Så er London Bar det helt rigtige sted at prøve kræfter med shakers og isterninger. Vi ligger centralt placeret ved Åen blandt caféer og barer, så du kommer hurtigt i den helt rigtige cocktail-stemning. Vores drinks og cocktails bliver lavet fra bunden og altid med friske råvarer, for hos os er høj kvalitet altid en førsteprioritet.

Vi vil gerne give vores gæster den fuldendte oplevelse, så når vores bartendere gør sig klar til cocktailkursus, kan du godt regne med, at det bliver sjovt og lærerigt. Kurset består af en 2 timers workshop, hvor deltagerne i grupper af 4-6 personer lærer at lave forskellige lækre drinks og cocktails.

  • Professionelle bartendere
  • Fra 10 til 100 personer
  • Mulighed for spisning

Prisen er i alt 300 ,- pr. person og er inklusiv en velkomstdrink og 3-4 cocktails pr. deltager.

Kontakt os på 51895670 eller mail info@londonbaraarhus.dk for at høre mere om vores cocktailkursus.

NÆSTE KURSUS
DATO: xx/xx
Pris pr, person for arrangementet
1 time inkl. 2 cocktails 200,-
2 timer inkl. 4 cocktails 300,-

Ved 2 timer kan Tapas inkl. 1 glas bobler eller rødvin tilkøbes for 199,00 pr. person

KONTAKT

Kursets forløb

På cocktailkurset får du introduktion til London Bars tilgang til at lave klassiske cocktails og til det barudstyr, vi bruger. Du vil blive præsenteret for simple teknikker til at lave cocktails og de grundlæggende principper for opbygningen af cocktails. Derudover fortæller bartenderne om de spiritusser, der bliver brugt, og om hvilke ingredienser, der spiller godt sammen.

Kurset starter ud med en introduktion og en gennemgang af aftenens program. Herefter begynder deltagerne at lave cocktails i hold, så man kan skiftes til at stille spørgsmål, lave cocktails og smage. Hen mod slutningen er der mulighed for ”fri leg”, hvor man kan få lov til at lave cocktails efter eget ønske. Under hele cocktailkurset vil der også indgå små konkurrencer iblandt deltagerne, som eksempelvis kan være, hvem der kan lave det flotteste 3-lags shot eller den mest velsmagende cocktail.

Professionelle bartendere

Vores professionelle bartendere er klar til at give jer tips og tricks til at lave de bedste cocktails i byen. De vil forklare om samspillet mellem forskellige ingredienser, og hvilke smage der passer godt sammen. Undervejs vil der blive shaket, tilsmagt, pyntet og en masse andet, som giver cocktailen det fuldendte udtryk. Undervejs kan du stille alle de spørgsmål, du vil, og selvfølgelig også smage på det færdige produkt. Der er rig mulighed for at suge en masse viden til sig, og hvem ved – måske giver du vores bartendere kamp til stregen, når du indtager pladsen bag baren.

Fredagsbar med cocktailkursus

Tag dine medarbejdere og kollegaer med til jeres helt egen fredagsbar og cocktailkursus ved Åen i Aarhus. Vi har plads til helt op til 100 personer og kan lave en sjov fredagsbar, hvis I er minimum 10 personer.
Du kan altid være med til at bestemme, hvordan festen skal forløbe, men den kan for eksempel starte med bobler kl. 16, efter arbejdsdagen er slut. I løbet af eftermiddagen og aftenen vil du og dine kollegaer prøve kræfter med at lave drinks og cocktails på vores cocktailkursus, hvor I selvfølgelig også kommer til at smage på det, I har lavet.
Fredagsbaren slutter kl. 20.00, hvor dørene bliver åbnet for øvrige gæster. På den måde behøver I ikke at gå videre i byen, men festen kommer til jer i stedet, og I kan blive og feste resten af natten.

Fredagsbar med cocktailkursus og spisning

Hvis du vil glæde dine kollegaer og medarbejdere med lækker mad til fredagsbaren, kan vi sammensætte en aften med både hygge, spisning og cocktailkursus. Middagen kan for eksempel bestå af tapas og bobler eller sammensættes ud fra selskabets favoritter – vi samarbejder med både caféer og restauranter i Aarhus og kan tilpasse menu efter ønske. Prisen varierer alt efter menuen.

Vi har plads til 10-100 personer, så der er masser af rum til en rigtig hyggelig fredagsbar med god musik, underholdning og godt selskab.

Kontakt os for mere information

Hvis du vil vide mere om vores mange muligheder inden for cocktailkurser og firmaarrangementer, så er du velkommen til at kontakte os. Vi lytter til dine ønsker, så du kan få lige den dag og aften, som du drømmer om.
Du kan kontakte os på info@londonbaraarhus.dk.

Se hvordan man laver Espresso martini her

Se hvordan man laver PJ Hardshake her

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM