Firmafest 2018-07-04T11:16:30+00:00

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Firmafest

Hold firmafesten på London Bar

Med en firmafest er der mulighed for at vise medarbejderne, at de er værdsat og give dem en særlig oplevelse. Skal der snart være firmafest i jeres virksomhed, så kan I leje London Bar til festen og få det ultimative firmaevent. Så tag medarbejderne og kollegaerne med til jeres helt egen firmafest lige ved Åen i Aarhus.

Hvis I er minimum 50 personer, kan I låne London Bar gratis en eftermiddag og afholde firmaets fredagsbar i de helt rigtige rammer centralt i Aarhus. I baren kan der købes lækre drinks og cocktails, mens festen er i gang.
Vi samarbejder med jer om alt fra musik, underholdning, opdækning, menu osv. Hos os kan I holde den fedeste firmafest på en cocktailbar, der har alverdens lækre cocktails og drinks. Vi har altid gode priser i baren, og I bliver ikke skuffede, når I går på opdagelse i vores cocktailkort. Derudover kan fri bar også arrangeres.

På London Bar kan vi bespise op til 100 personer på én gang, og vores selskabslokale ligger på en af de mest populære adresser i Aarhus. Firmafesten kan også sagtens kombineres med spisning – f.eks. tapas og bobler. I kan være fra 50-250 deltagere, dog maks 100 deltagere til siddende spisning. Vi tilbyder mange former for firmafester – alt lige fra fredagsbar, reception og jubilæum til VIP-arrangementer og julefrokost.

God stemning

Hos London Bar vil vi gerne give vores kunder den gode oplevelse. Med lækre cocktails og en god atmosfære danner vores lokaler de perfekte rammer om fest, fredagsbar og cocktailkursus, så enhver får en god dag og aften. Vi spiller en blanding af nyt og gammelt musik, så alle kan synge med og nyde stemningen.

Kontakt os

Prisen for et arrangement afhænger af, hvad man vil have inkluderet, og kan tilpasses ethvert firmas budget. Vi kan sammensætte alle typer af arrangementer og the sky is the limit. Kontakt os gerne for priser og mere information på 51895670 eller mail info@londonbaraarhus.dk.

KONTAKT

Kombiner firmafesten med ginsmagning

Hvis I gerne vil udforske gin-verdenen, så kan vi arrangere ginsmagning som en del af firmafesten. Her får I den komplette gin og tonic-oplevelse med en lækker ginsmagning lige midt i Aarhus. I vil også få indblik i gins historie, og hvordan man sammensætter en god drink med gin.

Læs mere om vores ginsmagning her:

Ginsmagning

COCKTAILKORT

Cocktailkursus

Sammensæt den perfekte firmafest

Når du lejer vores bar til fest, har du selv mulighed for at sætte dagsordenen, men vi hjælper også meget gerne med at sætte et koncept sammen, som vi ved vil virke. Vi har nemlig masser af ideer til firmafesten.
Vi ønsker at give jer en rigtig god oplevelse, hvor I kan slappe af og nyde festen, mens vi sørger for alt det praktiske omkring arrangementet. I skal blot sørge for gæstelisten, og så sørger vi for professionel planlægning, og at festen forløber, som I ønsker. Hos London Bar får I en fælles oplevelse, som I kan mindes på arbejdspladsen i lang tid.

Kombiner firmafesten med cocktailkursus

Skal firmafesten have et ekstra pift? Så kan den kombineres med et cocktailkursus, hvor sammenholdet mellem medarbejderne bliver styrket, og der er plads til en masse grin. Vores cocktailkursus består af en 2 timers workshop, hvor deltagerne i grupper af 4-6 personer lærer at lave forskellige lækre cocktails. Undervejs kan der selvfølgelig smages på de farverige og velsmagende drinks.

Læs mere om vores cocktailkursus her:

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM