Ginsmagning 2018-07-04T11:10:07+00:00

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Ginsmagning på London Bar i Aarhus

Gin smager fantastisk

Den velsmagende spiritus har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Gin har en stor plads i London Bars hjerte, og vi har en hel side i vores cocktailkort dedikeret til gin. Hvis du også har oplevet glæden ved gin, så er vi klar til at byde på spændende ginsmagning ved Åen i Aarhus.

Vores gin og tonic-arrangement byder både på historier, hygge og en masse spændende gin og tonics. Du kommer til at gå herfra med helt ny viden, en stor forståelse for gins mange muligheder og så kan du imponere dine venner og bekendte med dine kundskaber.

Prisen er 300,- pr. person ved minimum 10 deltagere og inkluderer smagning af 6 forskellige gins – både rent og med tonic og dertilhørende garnish som komplimenterer ginnen.

Vi er eksperter i at ramme vores deltageres niveau i forhold til viden om gin, så vores ginsmagning henvender sig både til de erfarne gin-drikkere og de helt nye.

Til smagningen vil du blandt andet blive introduceret til, hvor forskelligt gin-varianter kan smage, og som udgangspunkt vil du blive introduceret til både London Dry, Navy Strength, Sloe Gin, krydrede, særprægede mm.

Der kommer typisk mange spørgsmål under en smagning, og nogen af dem er:

  • Hvad er gin, og hvor kommer det egentlig fra?
  • Hvordan bliver gin lavet, og hvorfor er der så stor forskel på gin?
  • Hvorfor bruger man tonic sammen med gin?
  • Spiller pynt en stor rolle?

Alt det og meget meget mere kan du få svar på til vores ginsmagning, som giver den komplette gin og tonic-oplevelse i de perfekte rammer i Aarhus. Vores bartendere har flere års erfaring både udenlands samt indenlands. De har gennemført adskillige masterclasses foretaget af internationale brandambassadører og destillery masters – nogle af vores medarbejdere har endda været på virksomhedsbesøg ved Beefeater i London.
Ginsmagningen foregår i hjertet af Smilets By ved Åen, hvor der er fyldt med barer og caféer, så der er rig mulighed for at blive på London Bar eller tage videre med selskabet efter smagningen.

Kontakt os

Hvis ginsmagning lyder som noget for dig, så kontakt os gerne for priser og mere information på 51895670 eller mail info@londonbaraarhus.dk.:

KONTAKT

Ginsmagning med din virksomhed

Tag dine medarbejdere og kolleger med til jeres helt egen ginsmagning på London Bar ved Åen i Aarhus, og få en helt særlig oplevelse. Vi har plads til 10-100 personer, så vi har plads til både større og mindre virksomheder.

Til en ginsmagning med jeres virksomhed kan arrangementet for eksempel starte kl. 18.00 med bobler, så I kommer i den helt rigtige og hyggelige stemning.
Selve smagningen bliver gennemført af vores professionelle bartendere fra London Bar, og de er klar til at dele ud af deres omfattende viden om gin.
Pris i alt pr. person er 300 kr.

Ginsmagningen slutter kl. 20.00, og herefter bliver dørene åbnet for London Bars øvrige gæster. Så i stedet for at gå videre i byen, så kommer festen til jer, så I kan blive og feste resten af natten.

Ginsmagning med spisning

Hvis du gerne vil nyde dine medarbejdere og kollegaers selskab i længere tid, kan vi også tilbyde ginsmagning med spisning. Vi har plads til 10-100 personer til spisning og ginsmagning, så der er plads til masser af kollegaer.
Gin-arrangementet kan for eksempel starte kl. 18.00 med bobler, inden spisning og smagning begynder. Vores professionelle bartendere står i spidsen for ginsmagningen og er klar til at besvare spørgsmål under hele forløbet.
Til middagen kan der vælges tapas inkl. bobler, men der er også mange andre muligheder, så du kan sammensætte et arrangement, der passer til netop din og din virksomheds smag. Prisen for arrangementet afhænger af menuen.

Ginsmagningen slutter kl. 20.00, hvor dørene åbnes for øvrige gæster. Så i stedet for at gå videre i byen, så kommer festen til jer, så I bare kan blive og feste resten af natten.

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM