Lej en bartender 2018-05-07T11:57:45+00:00

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

LEJ EN BARTENDER

Gør festen til noget særligt

Der er ikke noget, der kan være med til at gøre festen til noget særligt som en bartender til at styre slagets gang bag bardisken. Så er gæsterne sikret lækre drinks og cocktails hele festen igennem – drinks og cocktails som smager af noget, og som har det helt perfekte blandingsforhold.

Vores bartendere kan lave alt fra White russians til Mojito og Bramble, så om gæsterne er til den sure, den søde, den bitre eller den frugtige, så kan vi lave det hele.

  • Komplet barservice
  • Lækre cocktails
  • Privat coctailbar
  • Bartender til firmafest

Vi leverer komplet barservice, når du lejer en bartender, vores råvarer er altid friske og vi laver alt fra bunden. Vores bartendere er dygtige, servicemindede og altid klar til at give dig og dine gæster en helt uforglemmelig fest. Sommerfest, firmafest, julefrokost, fødselsdag, fredagsbar eller polterabend – en god bartender er et sikkert hit hver gang.

Vi får altid ros for vores udearrangementer, og folk er overraskede over, hvor lækre cocktails der kan laves i simple rammer. Folk er især vilde med Mojito og Daiquiri, men vores bartendere har også masser af andre gode opskrifter i ærmet. Vi sammensætter selvfølgelig altid et lækkert cocktailkort i samarbejde med dig tilpasset lige præcis din fest og smag.

Lej en bartender til den store dag

Hvis din store dag skal være noget helt særligt, så står ’personlig bartender’ højt på ønskelisten. Skal brylluppet for eksempel have et ekstra pift, og skal gæsterne glædes med velsmagende drinks, så kan du leje en af vores bartendere til at levere en kanon stemning og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Opsætning tager kun en halv time, og så er festen i gang.

Kontakt

Kontakt os her, og hør meget mere om bartender-udlejning og priser. Vi er altid klar til at sammensætte den helt rigtige løsning til dig, så din fest kan blive noget helt særligt. Fang os på 51895670 eller mail info@londonbaraarhus.dk.

KONTAKT

Få professionel cocktailbar til din privatfest

Skal din næste fest have sin helt egen, private cocktailbar, så er vi klar til at rykke ud. Vores professionelle bartendere tager turen fra Åen i Århus og direkte til dig og din privatfest. Undgå at blande for stærke cocktails, der ikke smager, som de skal og undgå også at blive placeret som ”aftenens bartender” til din egen fest. Lej i stedet en bartender, der kan stå for det hele. Inden festen udarbejder vi sammen med dig et cocktailkort, som passer til din og dine gæsters smag, så du kan nyde de lækre drinks hele festen igennem. Vi medbringer alt, hvad der skal bruges i en professionel cocktailbar, så vi kan sammensætte de forskellige cocktails. Opsætning af baren tager kun en halv time.

Få professionel cocktailbar til din firmafest

Lej en bartender til årets firmafest, og glæd dine medarbejdere eller kollegaer med en sjov oplevelse. Her hos London Bar rykker vi vores hold af professionelle bartendere ud af natklubben ved Åen i Århus og hen til jeres firmafest. Inden festen udarbejder vi sammen med dig et cocktailkort, som passer til din og alle dine ansatte og kollegaers smag. Vi medbringer alt, hvad der skal bruges i en professionel cocktailbar, så du skal ikke tænke på andet end at have det sjovt.

Cocktailkursus

Kunne du tænke dig selv at blive mester i baren og lære en masse tips og tricks til at lave den perfekte cocktail? Så tilbyder vi et spændende cocktailkursus, hvor du selv shaker og mixer dine egne cocktails. Et cocktailkursus er både populært ved firmafester, til teambuilding og til et polterabend, og undervejs er der blandt andet konkurrencer mellem deltagerne, som for eksempel at lave det flotteste 3-lags shot. Du kan læse mere om vores cocktailkursus her:

Cocktailkursus

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM