Om 2018-05-07T12:00:34+00:00

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

OM LONDON BAR

FOR DIG DER ER 25+

Det bedste sted i Aarhus

LONDON er den suverænt bedste cocktailbar i Aarhus (det synes vi i hvert fald selv). Atmosfæren er god, og du kan nyde nogle af byens bedste cocktails i godt selskab og med nogle, du holder af.

Vi er en cocktailbar med fokus på den gode oplevelse, og det betyder, at vi sætter en dyd i at kreere gode og velsmagende cocktails – fra bunden og med friske råvarer. Aldersgrænsen er 25 år, og det sætter ikke kun en politik for alderen på vores gæster, men skaber også rammerne for den oplevelse, vi tilbyder. Servicen er høj, stemningen god og kvaliteten i højsædet. Musikken, vi spiller, er for alle. En god blanding af nyt og gammelt, som alle kan synge med på.

Vi har åbent hver fredag og lørdag – 20.00 – 06.00.

London Bar, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C

Email: info@londonbaraarhus.dk

Telefon: 51 89 56 70.

Husregler

London Bar er en cocktailbar for det mere modne publikum, og vi har derfor en aldersgrænse på minimum 25 år. Vi har ingen strikse regler for, hvad man bør have på, men det forventes, at vores gæster er pænt klædt. Arbejdsbukser, joggingtøj og deslige accepteres ikke. Det samme gælder tatoveringer på hoved, hals og hænder.

Job

Vi leder jævnligt efter nye stjerner – både til garderoben, gulvet, køkkenet og baren. Så er du 20+ og har en drøm om at arbejde i nattelivet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til info@londonbaraarhus.dk

Sammen med ansøgningen bedes du vedhæfte CV samt billede af dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

BOOK BORD

KONTAKT

EVENTS

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM