Polterabend 2018-05-07T12:04:46+00:00

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

POLTERABEND

Hold Polterabend midt i Aarhus

Mangler I den perfekte location til at holde polterabend? Så er London Bar det rigtige sted. Vi sørger for, at I har hele natklubben for jer selv om dagen eller eftermiddagen, så der er plads til alt det sjove, I har planlagt. I døren kan I f.eks. blive mødt med bobler, så dagens polterabend bliver skudt godt i gang.

Vores lokaler er store, og der er både plads til dans og at sidde ved bordene og hygge sig. I baren kan vi byde på kølige drinks, cocktails, øl og god stemning, når vores bartendere shaker og mixer. Hvis I gerne vil kombinere jeres polterabend med spisning, er der rig mulighed for det. Vi samarbejder med caféer og restauranter i hele Aarhus, som kan levere god mad til festen. Vi har plads til 10-100 personer, så vi kan klare både mindre og større selskaber.

Vi kan som sagt også sørge for lækre og spændende cocktails i baren, hvor vi altid benytter os af friske råvarer og laver drinks og cocktails fra bunden. Vores bartendere har masser af viden og erfaring og kan lave alt fra en frisk Mojito til en cremet White russian.

Forslag til program:

Kl. 16.00: Ankomst og velkomstbobler

Kl. 16.30 – 17.00: Cocktailkursus

Kl. 17.00 – 18.00: Bruden/brudgommen er bag baren og laver cocktails til alle

Kl. 18.00 – 20.00: Spisning. I bestemmer menuen.

Kl. 20.00 – resten af natten: Dørene åbner for øvrige gæster. DJ’en går på – festen er i gang!

Polterabend som fænomen kom til Danmark i 80’erne, og man må sige, det er kommet for at blive. Ordet er sammensat af ”polter” og ”abend”, som betyder, at man skal ud at buldre om aftenen – og det er der rig mulighed for på London Bar. Giv bruden eller brudgommen en uforglemmelig oplevelse på en af de bedste natklubber i hjertet af Aarhus.

Fortsæt festen på London Bar

Fra klokken 20.00 åbner dørene for øvrige gæster, så i stedet for at gå videre i byen, så kommer festen til jer, så I bare kan blive og feste videre resten af natten. Vores DJ, den gode stemning og vores bartenderes evner bag baren sikrer dig en god aften.

BOOK BORD

Kontakt os

Om I planlægger et par timer – eller vælger at bruge hele aftenen og natten hos os, så er I garanteret den bedste polterabend. Vi kan tilbyde en masse forskellige løsninger, så kontakt os for priser og mere information på 51895670 eller mail info@londonbaraarhus.dk.

KONTAKT

Aktiviteter til polterabend

Har I planlagt noget sjovt for gommen eller bruden, så er der masser af plads at boltre sig på hos London Bar. Vi har en mindre scene, mulighed for at spille musik, masser af siddeplads og et stort dansegulv. Alt i alt kan vi tilbyde de perfekte rammer for en sjov polterabend lige midt i Aarhus.

Kombiner polterabend med cocktailkursus

Hvis der skal ske noget lidt anderledes til jeres polterabend, kan I vælge at kombinere dagens begivenheder med et cocktailkursus. I grupper på 4-6 personer lærer I at lave cocktails af London Bars professionelle bartendere, og der er sikret masser af grin undervejs. Et cocktailkursus er en perfekt aktivitet til en polterabend, og til sidst kan bruden eller gommen demonstrere sine nye evner over for resten af selskabet. Du kan læse mere om vores cocktailkursus her:

Cocktailkursus

Kombiner polterabend med ginsmagning

Er gommen eller bruden vild med gin, så kan jeres polterabend kombineres med en spændende ginsmagning. Gin smager dejligt, og vi mener at Gin er en menneskeret. Vi vil vædde på, at vi kan lære alle at drikke gin, da der findes uendelig mange varianter – og også andre end den der blev drukket på teenageværelset. Læs mere om vores ginsmagning her:

Ginsmagning

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM